2014. november 25., kedd

Necclecke

Örömmel üdvözlöm a vásárhelyi alapozó necctanfolyam résztvevőit az első összejövetel után! Remélem, mindenki lelkesen tért haza és nem riad el az első nehézségektől! Hisz hajdan a fél város női közönsége tudott neccelni.

Közzéteszem Nektek azt a képtárat, ahol évek alatt összegyűjtöttem a necc készítésével kapcsolatos képeket. Sajnos nem túl rendszeres, mert az albumban nincs mód utólagos rendezésre - minden időrendben kerül föl. Mindenesetre úgy gondolom, hogy segítség lehet egy-egy képkocka... Én innen a távolból csak ezzel tudok némileg segíteni.

Erre a linkre kell kattintani, és máris lehet böngészni a képtárban. Ne tessék elriadni - egy egyszerű kis terítőhöz nem kell ennyit megtanulni - csak én szeretek elpepecselni a részletekkel:-) Hat éve gyűjtögetem a tudnivalókat a neccről. Ha akkoriban ismert lett volna, nem csigázta volna föl a fantáziámat, és nem tartanánk már itt, hogy alakul egy gyűjtemény a könyvtárban és elindult a tanfolyam is!
Gratulálok mindazoknak, akik belevágtak a tanulásba! Vagy ötven év óta senki nem érdeklődött a necc iránt - tehát úttörők vagytok! Én hét éve fedeztem föl magamnak...
Itt a szerelem tárgya - nagymamám függönye a konyhaajtóról: 
Kívánom mindenkinek, hogy sok öröme legyen ebben az új kalandban!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...