2017. március 6., hétfő

A Sátán találkozót tartott


(Olvasd el, még ha túl elfoglalt vagy is, különösen akkor, ha túl elfoglalt vagy.)  

A Sátán összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében ezt mondta: ,,Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak istentiszteletre. Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat, és hogy tudják az igazságot. Még csak attól sem tarthatjuk vissza őket, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a megváltójukkal. Ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek istentiszteleteikre, engedjétek, hogy magukhoz vegyék az úrvacsorát, de lopjátok el az idejüket annyira, hogy ne legyen idejük arra, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztussal.''

,,Ezt akarom tenni!'' - mondta a Sátán. ,,Eltéríteni őket attól, hogy megragadják a kapcsolatot a Megváltójukkal és fenntartsák ezt az éltető kapcsolatot egész napon át!''
,,Hogyan tegyük ezt?'' - kiabálták a démonjai.
,,Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok az gondolkodásukat'' - válaszolta ő.
Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön.
Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat és a férjeket, hogy dolgozzanak 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így megengedhetik maguknak az üres életformát.
     Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel. Ahogy a családok darabokra hullanak, hamarosan, az otthonaik többé nem lesznek biztonságos menedékek a munka nyomása alól!
Stimuláljátok túl az agyukat, hogy ne legyenek képesek meghallani azt a 'halk, szelíd hangot.'
      Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor vezetnek, hogy hagyják bekapcsolva a tévét, videót, CD lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a világon nem biblikus zenét játsszanak folyamatosan. Ez majd bezsúfolódik az agyukba és megtöri a kapcsolatot Krisztussal. 

                                                                                                        Forrás: https://pixabay.com
Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal. Nyomjátok bele az agyukba a híreket 24 órán keresztül. Törjetek be a vezetés perceibe hirdetőtáblákkal. Árasszátok el az e-mail postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből online lehet rendelni, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel és promóciós ingyenes ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és hiú reménnyel.
      Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévébe, hogy a férjek azt higgyék, hogy a külső szépség a fontos és aztán elégedetlenekké váljanak a feleségükkel.
Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják éjjel szeretni a férjüket. Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szüksége van, hamarosan máshol fogják azt keresni. Ez jó hamar szétszakítja a családokat! Adjatok nekik Télapót, hogy eltérítsétek őket attól, nehogy megtanítsák a gyerekeiknek a karácsony igazi jelentését. Adjatok nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni az Ő feltámadásról és a bűn és a halál feletti hatalmáról. 

     Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat, hogy kimerülten térjenek vissza. Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe és Isten teremtményeit csodálják. Küldjétek el őket inkább vidámparkokba, sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre és moziba.
    Adj facebookot a fiataloknak, hogy cseppnyi szabad perceikben is egymás lépteit "lájkolják" tanulás vagy olvasás helyett, és hogy a személyes barátságaikat is felváltsák a virtuálisak. Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan! És amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni.
     Zsúfoljátok tele az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen idejük keresni Jézus hatalmát. Így egy idő után a saját erejükből fognak dolgozni, fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat egy elég jó cél érdekében.
,,Működni fog! Működni fog!''' - kiabálták...
     Mekkora terv volt! A démonok buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjaikra szerte a világon, és hogy minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy meséljenek másoknak arról, hogy Jézus hatalma hogyan változtatta meg az életüket. 

     Azt hiszem, a kérdés az, hogy sikeres volt-e a Sátán ebben a cselben. Döntsd el te magad!  
Forrás: http://evangelikus-ifi.blogspot.com.es/2011/12/gondolatebreszto-satan-terve.html
Az ,,elfoglalt'' [angolul: busy] azt jelenti: B-eing U-nder S-atan's Y-oke - S-átán R-abigája A-latt L-enni)

 

Közel állok hozzá, hogy ez legyen utolsó bejegyzésem. Még a legjobb szándékot/célt/ missziós törekvést is megtorpedózza ez az érzés: a világ le akarja foglalni az egész gondolkodásomat! 
Itt most Spanyolországban ezzel: http://em.citizengo.org/uFX100CD9R0N0y03ybJOYC0
S csak a buszos ellen-kampány ütötte ki a biztosítékot!!! A gender-nyomulás nem!
Hétéves kisfiú, ismerősünk gyereke, már kemoterápián is átesett, így jön haza suliból fölvilágosítóóra után: "Én nem akarom a fütyimet sehova se dugni, félek, hogy fájni fog. Nem akarok nagyfiú lenni!"

3 megjegyzés:

 1. ne legyen ez az utolsó bejegyzésed! Már olvastam ezt a példabeszédet, de mindig újra el kell olvasni.Olyan hamar kitörlődik,elfoglalják a gondok,egyebek....
  Megnézem a linket .Nem tudom,hogy Spanyolo-ban pontosan mi zajlik, de igyekszem utánanézni, bár a legjobb tőled értesülni.
  Drága kisfiú!Mit mondhattak neki!:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elolvastam a beszámolót.....őrület! Az emberi faj semmit nem változott évezredek óta, a Bibliában is írtak hasonlókról, elferdülésekről ....De ,hogy pont az legyen egyeseknek a megbotránkoztató,ami eleve normális, az talán nem volt így régen.....

   Törlés
 2. Képesek vagyunk mindent kifordítani a maga valójából, elferdíteni, túlzásba víve megcsúfolni, kizárólagossá tétellel meggyűlöltetni...

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...