2019. február 23., szombat

Ez volt az a ház...

Jártam a Lebontva, átalakítva, megőrizve - Vásárhelyi épülettörténetek című kiállításon a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban.
 

Örömmel fedeztem föl saját házunk fotóját és a vele szomszédos három házat a Rárósi utcából. 


Így következtek egymás után, de már csak az utolsó áll közülük, régóta kicserélve a téglával keretezett ablaka jellegtelen ikerablakra: Fejes bognár lakott benne. 
Nem tablón láthatók, hanem a kivetítőn. Kértem egy példányt a házunk fényképéről, és fölvetettem a múzeumi leltárba a korabeli tulajdonosok nevét. 
Lám, meglepetés érheti az embert a múzeumban... Nekünk nincs egy tisztességes fotónk se a házról... Még egy hónapig nyitva van, érdemes megnézni:-))))







1 megjegyzés:

  1. If you're trying hard to lose kilograms then you certainly have to try this totally brand new personalized keto plan.

    To create this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs united to develop keto meal plans that are useful, convenient, cost-efficient, and delicious.

    Since their launch in January 2019, 1000's of individuals have already remodeled their body and health with the benefits a good keto plan can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto plan.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...