2016. február 5., péntek

Jobb ízű az öltés, ha mindnyájan varrunk...

Szánom-bánom, nagyon elhanyagoltam a naplózást... Pedig most belekezdtem egy közös keresztszemes varrásba., ezt meg kell osztanom. Palkó nagyon ügyesen meg tudja ezeket szervezni, és most én is beneveztem, mert egy kicsi hímzés mindenkinek kell...

A minták nála általában népi motívumok, pont megfelel a gusztusomnak. A felirat ezúttal angol, és bár megszerkesztette magyar változatban is, de pont egy német anyukának szánom, úgyhogy maradtam ennél a változatnál.
A hagyományos magyar hímzések alapszíneit választotta: piros, és a kék két árnyalata, egész egyszerűen azért, mert Madridban ezek vannak kéznél. Az alsó ficak elkészült, várom a következő szösszenetet:-)



3 megjegyzés:

  1. Már hiányoltalak.....
    örülök,hogy te is hímzel!
    Én angolul és magyarul is kihímzem, a lelkesedés nagy, remélem ki is tart,mert a magyar változat bővebb.

    VálaszTörlés
  2. Drága Mamka! Azt hittem, már válaszoltam... Igazad van - csak nekem német kellett volna a célszemélynek:-) Így lett angol. Most ezerrel csinálom az önkéntes munkámat meg írom a családom történetét. Igazi versenyfutás: most halt meg két idős ember, akikkel még szerettem volna beszélni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet,hogy Palkót meg tudod kérni egy német változatra,nem tudom....
      Önkéntes munka- ....jó lehet és a családod története.Hú! Igen! sajnos nekem is van,akikkel még jó lenne beszélni....Nagyon jó,hogy megírod a tőrténetet!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...